maanantai 1. kesäkuuta 2015

Pykälä eteenpäin

Ei tullut taaskaan luomuraskautta, kuukautiset alkoivat ajallaan. Alan tottua tähän. Otan kuitenkin ilon irti, jos saan edes ovulaatiotestissä plussan, niinkuin viimeksi sain. Ainakin oli yritystä!

Toinenkin positiivinen asia: saimme kutsun lapsettomuusklinikalle! Olen niin tyytyväinen, ettei meidän tarvinnut odottaa kutsua montaa kuukautta, niinkuin ennakkoon pelkäsin. Olkoonkin, että aika on vasta elokuussa, tämä lämmittää mieltä. Asiat etenevät, me saamme pian apua!

Innostuksen jälkeen tuli kuitenkin epätoivo: kutsussa ollut aika on juuri silloin, kun olen ulkomailla työreissussa. Jota en pysty perumaan, koska siinä kaatuu samalla 30 nuoren ihmisen matkakin.

Huh helpotusta, onneksi sain siirrettyä aikaa. Kerkesin nimittäin taas pelätä, että seuraava vapaa aika menisi taas jonnekin hamaan tulevaisuuteen. Vaan eipäs, ystävällinen hoitaja löysi toisen ajan 2 viikkoa kutsussa esitetystä. Eli kaikki hyvin.

Mitä nyt taas työstressiä, joka varmaankin sabotoi tätä minun raskautumistani. Vielä viikko, ja sitten voin päästää irti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti