torstai 19. marraskuuta 2015

Mysteeri ratkaistu!

Lisääntymisen mysteeri on ratkaistu:  Mitä enemmän harrastat seksiä sitä varmemmin tulet raskaaksi.

Näin on nyt tieteellisesti tutkittu. Ensinäkemältä nousi vaan ajatus "Shit Sherlock, ai niinkö niitä lapsia tehdään!" Mutta kun luin artikkelin, väitteessä on tosiaan järkeä.

Artikkelin mukaan naisen keho pyrkii suojelemaan kohtua vierailta asioilta, ja näin saattaa hylkiä esimerkiksi spermaa, jos sitä päätyy sinne vain harvoin. Näin ollen, mitä useammin harrastaa seksiä, sitä paremmin naisen keho tottuu siemennesteeseen. Loogista, vai mitä?

Kun nyt miettii monia tahattomasta lapsettomuudesta kärsiviä pareja, varmasti monien seksielämä kärsii paljon, kun spontaanista seksistä tulee "lapsentekoa" (vaikka inhoankin tuota termiä, käytettäköön tässä yhteydessä). Ja varmasti varsinkin kun hoidot alkaa, niin yhdynnät joka toinen päivä ei ole heti mielessä. Ja sitten taas kroppa vieraantuu siittiöistä...

Miettikää, olisikohan tämä oikeasti ratkaisu niille lapsettomille pareille,joilla ei ole todettu mitään tiettyä syytä? Ehkä se ei olekaan se greippimehu joka minut saa raskaaksi vaan seksi! Joka tapauksessa mielenkiintoinen artikkeli :)

http://www.iflscience.com/health-and-medicine/more-sex-gets-you-pregnant

2 kommenttia:

  1. Onhan näitä teorioita, mutta taitaisi esim. naispareilla olla raskautuminen aika vaikeaa, jos tämä pitäisi paikkaansa! :D Itsekin tulin onnekkaasti raskaaksi ekalla inssillä, vaikka siittiöt olivat käyneet "kylässä" edellisen kerran vuosia sitten. Voimia teille ♡♡

    VastaaPoista
  2. Hyvä pointti. Ja niin, eihän mikään asia yksinään kaikkea ratkaise, raskautumiseen vaikuttaa niin monimutkainen keho-psyyke-ajoitus-yhdistelmä. Hienoa että teillä toimi toi inseminaatio :)

    VastaaPoista